14,99 €
inkl. MwSt.
Versandkostenfrei*
Versandfertig in 1-2 Wochen
payback
0 °P sammeln
  • Broschiertes Buch

Healthy baby food recipes with only four ingredients Introducing solid foods is a challenge for many parents. They are unsure which dishes they can offer their baby and associate solid foods with elaborate recipes that require a lot of time. Fortunately, this baby-friendly cookbook is here to show you how to prepare healthy recipes with only four ingredients that are not just another blend of purees. The best BLW recipes for a safe introduction to solid food This cookbook combines sound nutritional knowledge with ingenious BLW recipes and ideas for introducing solid food. Babies can eat the…mehr

Produktbeschreibung
Healthy baby food recipes with only four ingredients Introducing solid foods is a challenge for many parents. They are unsure which dishes they can offer their baby and associate solid foods with elaborate recipes that require a lot of time. Fortunately, this baby-friendly cookbook is here to show you how to prepare healthy recipes with only four ingredients that are not just another blend of purees. The best BLW recipes for a safe introduction to solid food This cookbook combines sound nutritional knowledge with ingenious BLW recipes and ideas for introducing solid food. Babies can eat the four-ingredient meals by themselves or with a little help. Many recipes are suitable from the moment your baby is ready for solid food. This way, parents can offer their babies healthy and varied solid food without spending a lot of time in the kitchen. Not a "normal" cookbook This is not your typical cookbook with glossy photos and boring theory - it is a collection of healthy baby food recipes that are quick and easy to prepare. The layout of the book has been kept minimalist; unnecessary explanations, colorful images and digressions have been avoided. The recipes are the focus. The 4-ingredient BLW cookbook - the perfect way to start weaning! In this cookbook, Franka Lederbogen, a nutritionist and trained specialist in baby-friendly complementary feeding, explains which baby-led weaning recipes are suitable for starting your baby on solids. In her book, she provides an overview of the most important basic rules, answers the most frequently asked questions and shares her best recipes for babies - each with just four ingredients.
Hinweis: Dieser Artikel kann nur an eine deutsche Lieferadresse ausgeliefert werden.
Autorenporträt
Franka Lederbogen ist Ernährungsberaterin, Fachkraft für babyfreundliche Beikost (mit und ohne Babybrei) und Expertin für die Beikosteinführung. Sie ist Gründerin des Blogs babyidaisst.com sowie des erfolgreichen Instagram-Account @baby_ida_isst. Seit mehr als zwei Jahrzehnten beschäftigt sie sich mit nachhaltiger und gesunder Ernährung und seit der Geburt ihrer beiden Töchter auch intensiv mit Baby- und Kinderernährung. Mit ihren Büchern teilt sie ihre langjährige Erfahrung in Bezug auf die Beikosteinführung und stellt ihr Ernährungskonzept für einen individuellen, bedürfnisorientierten und sicheren Beikoststart vor. Dabei fasst sie die gelernte Theorie und ihre persönliche Erfahrung zusammen und zeigt einen modernen Weg in die Baby- und Kinderernährung. Mit ihren Grundlagenbüchern sowie Koch- und Backbüchern wird der Beikoststart zu einem entspannten und sicheren Abenteuer für die ganze Familie. Die von ihr erarbeiteten Rezepte sollen Eltern dabei helfen, ihren Kindern eine sichere, nahrhafte und genussvolle Ernährung zu bieten. Mit ihrem Buch "So isst dein Baby Beikost" teilt sie ihre langjährige Erfahrung in Bezug auf die Beikosteinführung und stellt ihr Ernährungskonzept für einen individuellen und sicheren Beikoststart vor. Dabei fasst sie die gelernte Theorie und ihre persönliche Erfahrung zusammen. Der Praxisleitfaden in diesem Grundlagenbuch zeigt einen modernen, bedürfnisorientierten und sicheren Weg für den Beikoststart. Dieser Ratgeber, mit den von ihr erarbeiteten Rezepten, soll Eltern dabei helfen, ihren Kindern eine sichere, nahrhafte und genussvolle Ernährung zu bieten.