Or RosenboimAir and Love
A Story of Food, Family and Belonging
Andere Kunden interessierten sich auch für
A gloriously evocative memoir of one familyâ s journey from Samarkand and Riga to Jerusalem and Tel Aviv.
Hinweis: Dieser Artikel kann nur an eine deutsche Lieferadresse ausgeliefert werden.
Produktdetails
- Verlag: Pan Macmillan
- Seitenzahl: 272
- Altersempfehlung: ab 18 Jahre
- Erscheinungstermin: 23. Mai 2024
- Englisch
- Abmessung: 218mm x 138mm x 28mm
- Gewicht: 410g
- ISBN-13: 9781529098099
- ISBN-10: 1529098092
- Artikelnr.: 68571355
- Produktsicherheitsverantwortliche/r
- Europaallee 1
- 36244 Bad Hersfeld
- gpsr@libri.de
- Verlag: Pan Macmillan
- Seitenzahl: 272
- Altersempfehlung: ab 18 Jahre
- Erscheinungstermin: 23. Mai 2024
- Englisch
- Abmessung: 218mm x 138mm x 28mm
- Gewicht: 410g
- ISBN-13: 9781529098099
- ISBN-10: 1529098092
- Artikelnr.: 68571355
- Produktsicherheitsverantwortliche/r
- Europaallee 1
- 36244 Bad Hersfeld
- gpsr@libri.de
Dr Or Rosenboim is an intellectual historian specializing in twentieth-century political ideas. She is Associate Professor of Contemporary History at the University of Bologna. She is a trained pastry chef (Cordon Bleu, Paris), and the founder of The Migrants' Supper Club in London. Her award-winning book The Emergence of Globalism: Visions of World Order in Britain and the United States, 1939-1950 was published by Princeton University Press in 2017. She has written for various international magazines and websites, and co-authored with Ilana Efrati an art and food book, Orto: Nature, Inspiration, Food. She has lived in Tel Aviv, Bologna, Paris, Los Angeles, Cambridge and Umbria, and now divides her time between London and Florence.