Dissertasiyada Respublikamiz iqlim sharoitda etishtirilgan maxalliy amarant navlaridan moy ishlab chiqarish texnologiyalarini takomillashtirish, olinadigan moylarni qayta ishalsh usullardan foydalangan holda amarant moyini ishlab chiqarishdagi omillari örganilgan. Shu qatorda iste¿mol uchun amarant moyining davlat standartlarigan töla qonli javob berishini örganish ham közda tutilgan. Maxalliy amarant moyining tarkibiy qismlarini jarayonlari ostida keskin özgaruvchanligi, moyning rang körsatkichlari hamda sifat körsatkichlariga ta'sir etuvchi omillari körilgan. Maqsad ¿ noan¿anaviy ösimlik moylarini ishlab chiqarish, ular asosida yangi turdagi kupaj moylarni ishlab chiqish va dietik mayonez reseptini yaratish va natijada ösimlik moylarining raqobatbardoshligini oshirish.
Hinweis: Dieser Artikel kann nur an eine deutsche Lieferadresse ausgeliefert werden.
Hinweis: Dieser Artikel kann nur an eine deutsche Lieferadresse ausgeliefert werden.