140,99 €
inkl. MwSt.
Versandkostenfrei*
Versandfertig in über 4 Wochen
payback
70 °P sammeln
  • Broschiertes Buch

Biological infrared spectroscopy is a technique for studying the structure of organic molecules applied to the biological sciences. It can be used to determine the structures of proteins and enzymes and is vital to DNA analysis. This is a concise, straightforward book dealing with the infrared spectroscopy for biologists and biochemists.
Diese Einführung in die Grundlagen der Infrarot-Spektroskopie ist besonders für Biologen und Biochemiker gedacht. Von den theoretischen Grundlagen über experimentelle Methoden und instrumentelle Ausrüstung bis hin zur Interpretation von Spektren biologisch
…mehr

Produktbeschreibung
Biological infrared spectroscopy is a technique for studying the structure of organic molecules applied to the biological sciences. It can be used to determine the structures of proteins and enzymes and is vital to DNA analysis. This is a concise, straightforward book dealing with the infrared spectroscopy for biologists and biochemists.
Diese Einführung in die Grundlagen der Infrarot-Spektroskopie ist besonders für Biologen und Biochemiker gedacht. Von den theoretischen Grundlagen über experimentelle Methoden und instrumentelle Ausrüstung bis hin zur Interpretation von Spektren biologisch relevanter Spezies (Proteine, Peptide, Lipide, Nucleinsäuren, Membranen) wird das Gebiet umfassend und auch für Nichtspezialisten verständlich behandelt.
Hinweis: Dieser Artikel kann nur an eine deutsche Lieferadresse ausgeliefert werden.
Autorenporträt
Barbara H. Stuart is the author of Biological Applications of Infrared Spectroscopy, published by Wiley. David J. Ando is the author of Biological Applications of Infrared Spectroscopy, published by Wiley.