
Sylvie Bigar
Gebundenes Buch
Cassoulet Confessions
Food, France, Family and the Stew That Saved My Soul
Versandkostenfrei!
Versandfertig in 2-4 Wochen
PAYBACK Punkte
12 °P sammeln!
A touching gourmet memoir searching for the meaning of an authentic French cassoulet
Award-winning food and travel writer Sylvie Bigar was born in Geneva, Switzerland, and lives in New York City. Her writing has appeared widely, including in The New York Times, Washington Post, Food & Wine, Forbes.com, Saveur, Bon Appetit, Edible, Departures, Travel & Leisure, and National Geographic Traveler. In French, Sylvie has contributed to Le Figaro, Histoire Magazine, Le Temps, and FrenchMorning.com.
Produktdetails
- Verlag: Hardie Grant Books
- Seitenzahl: 160
- Erscheinungstermin: 13. September 2022
- Englisch
- Abmessung: 214mm x 138mm x 17mm
- Gewicht: 280g
- ISBN-13: 9781743797969
- ISBN-10: 1743797966
- Artikelnr.: 62509897
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für