Where great chefs go to eat and gain inspiration . . . For the country's leading chefs, experiencing restaurants fully from the diner's side of the table is crucial to their creative and professional development. Andrew Dornenburg and Karen Page present the wisdom of the nation's top chefs about their favorite places to eat across America. With opinions about four-star restaurants as well as favorite neighborhood haunts, 100 of America's top chefs-including Rick Bayless (Frontera Grill, Chicago), Daniel Boulud (Restaurant Daniel, New York), Susan Feniger and Mary Sue Milliken (Border Grill and Ciudad, Los Angeles), and Lydia Shire (Biba and Pignoli, Boston)-share their insights about where to dine and how to maximize the dining experience in more than twenty-five of the top restaurant cities across the country. Renowned photographer Michael Donnelly captures the adventures of these leading chefs. The book includes a special section entitled "10 Steps to Educating a Palate", which will make anyone a better diner-and even a better cook-and also features sidebars which provide readers with special insights into local and ethnic cuisines, matching foods with the best wines, ordering more creatively and knowledgeably in any type of restaurant, and much more.Für die Kreativität und berufliche Entwicklung, ist es wichtig, daß Chefköche den Restaurantbetrieb einmal aus der Perspektive des Gastes kennenlernen. Andrew Dornenburg und Karen Page präsentieren Ihnen hier die einschlägigen Erfahrungen, die Amerikas Spitzenköche in ihren Lieblingsrestaurants gemacht haben. Dabei urteilen sie keineswegs nur über vornehme 4-Sterne Restaurants, sondern auch über erstklassige Stammlokale in der Nachbarschaft. 100 der besten amerikanischen Küchenchefs, darunter Rich Bayless (Frontera Grill, Chicago), Daniel Boulud (Restaurant Daniel, New York), Susan Feniger und Mary Sue Milliken (Border Grill and Ciudad, Los Angeles) und Lydia Shire (Biba and Pignoli, Boston) geben ihre Lieblingsrestaurants preis und verraten, wie Ihr Restaurantbesuch in über 25 Städten der USA zum kulinarischen Hochgenuß wird.Außerdem bietet das Buch mit dem Sonderkapitel "10 Steps to Educating a Palate" eine ideale Anleitung, wie Sie Ihren Gaumen für noch größeren Genuß schulen und wie sich diese Erfahrung auch in Ihren Kochkünsten niederschlägt. Darüber hinaus gibt es ausführliche Informationen zu amerikanischen und internationalen Gerichten, zur Auswahl des richtigen Weines und zur kreativen Menüzusammenstellung. Mit aussagekräftigen Fotos von Michael Donnelly.
"The incisive, hip writing team of Dornenburg and Page style their sophisticated yet democratic guidebook to chefs' favorite restaurants as a peek into today's great culinary minds... Sidebars and personal stories are the real gems...Dornenburg and Page's books sell well, and this one should be no exception." --Publisher's Weekly