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A 'best-of' selection of 25 hip London restaurants - offering a range of food One of three titles in teNeues' new series, this title - includes over 100 color photographs and is attractively designed with flexicover Ein 'best-of' 25 hipper londoner restaurants mit einem - grossen angebot an delikatessen einer der drei titel aus der neuen serie bei teneues, - ausgestattet mit über 100 farbfotos und attraktivem flexicover Cool Restaurants New York Edited by/Herausgegeben von Cynthia Reschke New York City is a food lover's paradise and its thriving restaurant scene presents unique challenges, not…mehr

Produktbeschreibung
A 'best-of' selection of 25 hip London restaurants - offering a range of food One of three titles in teNeues' new series, this title - includes over 100 color photographs and is attractively designed with flexicover Ein 'best-of' 25 hipper londoner restaurants mit einem - grossen angebot an delikatessen einer der drei titel aus der neuen serie bei teneues, - ausgestattet mit über 100 farbfotos und attraktivem flexicover Cool Restaurants New York Edited by/Herausgegeben von Cynthia Reschke New York City is a food lover's paradise and its thriving restaurant scene presents unique challenges, not only to the chefs preparing the food, but also to the designers and architects responsible for creating the ambience considered so much a part of the dining experience. Design professionals must find inventive ways to create environments that enhance but do not overwhelm the food. This selection of innovatively designed restaurant interiors, copiously illustrated with over 100 color photographs, serves as a guide to the hippest, hottest dining spots in New York and is one of three titles in teNeues' new Cool Restaurant series.

Cynthia Reschke is an editor and designer based in Barcelona. She edited Tropical Houses and Miami Houses, published last year by teNeues.

New York City ist ein Paradies für Gourmets. Seine blühende Restaurantszene stellt nicht nur Küchenchefs, sondern auch Designer und Architekten vor einzigartige Herausforderungen. Letztere zeichnen für die Atmosphäre verantwortlich, die Teil der Esskultur ist. Designprofis sind auf der Suche nach originellen Lösungen, um Räume zu kreieren, die das Essen zur Geltung bringen, aber nicht in den Schatten stellen. Die Auswahl an innovativ gestalteten Restauranteinrichtungen ist mit über 100 Farbfotos reich illustriert. Der Führer für die hippsten Lokale in New York ist einer von drei Titeln in der neuen Cool-Restaurants-Serie bei teNeues.

Cynthia Reschke arbeitet als Herausgeberin und Designerin in Barcelona. Sie hat Tropical Houses und Miami Houses veröffentlicht, die letztes Jahr bei teNeues erschienen sind.

Size: 14 x 21.5 cm / 51/2 x 8 in.

c. 120 pp., Flexicover c. 100 color photographs Text in English, German, French and Spanish € 12.50 $ 14.95 £ 7.95 Can.$ 21.95 SFR 23 March 2004 ISBN