29,99 €
inkl. MwSt.
Versandkostenfrei*
Versandfertig in 1-2 Wochen
payback
15 °P sammeln
  • Broschiertes Buch

Cucumber (Cucumis sativus L.) is a widely cultivated plant in the family Cucurbitaceae. It has a great economic importance as it is used for human food. This book discusses the utilization of molecular markers for assessing the genetic variation and phylogenetic relationships of cucumber resources in order to provide developed technologies for crop improvement. This book is of interest to plant geneticists, plant breeders, researchers, and scientists.

Produktbeschreibung
Cucumber (Cucumis sativus L.) is a widely cultivated plant in the family Cucurbitaceae. It has a great economic importance as it is used for human food. This book discusses the utilization of molecular markers for assessing the genetic variation and phylogenetic relationships of cucumber resources in order to provide developed technologies for crop improvement. This book is of interest to plant geneticists, plant breeders, researchers, and scientists.
Hinweis: Dieser Artikel kann nur an eine deutsche Lieferadresse ausgeliefert werden.
Autorenporträt
Dr. Mohamed Ahmed El-Esawi ist Gastwissenschaftler an der Universität Cambridge im Vereinigten Königreich und außerordentlicher Professor für Molekulargenetik an der Universität Tanta, Ägypten. Er erhielt seinen Doktortitel von der Technologischen Universität Dublin, Irland. Er war an verschiedenen europäischen Universitäten als Forschungsstipendiat tätig und hat mehrere Artikel und Bücher verfasst.