42,99 €
inkl. MwSt.
Versandkostenfrei*
Versandfertig in 1-2 Wochen
payback
21 °P sammeln
  • Broschiertes Buch

This book provides an overview of some of the most active topics in the theory of transformation groups over the past decades and stresses advances obtained in the last dozen years. The emphasis is on actions of Lie groups on manifolds and CW complexes. Manifolds and actions of Lie groups on them are studied in the linear, semialgebraic, definable, analytic, smooth, and topological categories. Equivalent vector bundles play an important role.
The work is divided into fifteen articles and will be of interest to anyone researching or studying transformations groups. The references make it
…mehr

Produktbeschreibung
This book provides an overview of some of the most active topics in the theory of transformation groups over the past decades and stresses advances obtained in the last dozen years. The emphasis is on actions of Lie groups on manifolds and CW complexes. Manifolds and actions of Lie groups on them are studied in the linear, semialgebraic, definable, analytic, smooth, and topological categories. Equivalent vector bundles play an important role.

The work is divided into fifteen articles and will be of interest to anyone researching or studying transformations groups. The references make it easy to find details and original accounts of the topics surveyed, including tools and theories used in these accounts.

Hinweis: Dieser Artikel kann nur an eine deutsche Lieferadresse ausgeliefert werden.
Autorenporträt
Masaharu Morimoto begann seine Kochkarriere in Hiroshima mit einer achtjährigen Ausbildung in einem Sushirestaurant. Schon mit 24 Jahren eröffnete er sein erstes eigenes Restaurant. Mit seinem innovativen Mix aus japanischer Tradition, westlichen Kochtechniken und europäischen Zutaten erwarb er sich bald den Ruf als Erneuerer der japanischen Küche. Nach fünf Jahren verließ Morimoto Japan und machte sich daran, die USA zu erobern - was ihm eindrucksvoll gelang: Heute besitzt er mehrere Restaurants in New York, Philadelphia und Tokio sowie eine eigene Sake und Bierbrauerei.