Unter Aquakultur versteht man die Aufzucht von Süß- und Salzwasserbewohnern, darunter auch Wasserpflanzen, Amphibien und Reptilien, im wesentlichen als Nahrungsmittel, aber auch als Zierde oder Köder. Über 200 Einträge mit zahlreichen Querverweisen erfassen das schnell wachsende Gebiet von A bis Z, wobei alle wichtigen Organismen berücksichtigt wurden. Eine Fülle von Informationen in einem Band!
Hinweis: Dieser Artikel kann nur an eine deutsche Lieferadresse ausgeliefert werden.
Hinweis: Dieser Artikel kann nur an eine deutsche Lieferadresse ausgeliefert werden.
"The Encyclopedia of Aquaculture should serve as a most useful, if somewhat selective, reference book for a wide audience encompassing those involved in aquaculture, recreational fisheries and environmental management." (Aquaculture International, Vol. 8, 2000)
"...a comprehensive, one-stop reference..." (Food Science & Technology Abstracts, Vol 32/11, 2000)
"New and unique, this encyclopedia admirably provides a cross-section of up-to-date and informative material." (Choice, Vol. 39, No. 5, January 2002)
"This impressive volume is the first work of its kind to cover the growing field...in an encyclopedic fromat...public libraries...and academic libraries with aquaculture programs...want to invest in this important and unique resource." (American Reference Books Annual, Vol. 33)
"...a comprehensive, one-stop reference..." (Food Science & Technology Abstracts, Vol 32/11, 2000)
"New and unique, this encyclopedia admirably provides a cross-section of up-to-date and informative material." (Choice, Vol. 39, No. 5, January 2002)
"This impressive volume is the first work of its kind to cover the growing field...in an encyclopedic fromat...public libraries...and academic libraries with aquaculture programs...want to invest in this important and unique resource." (American Reference Books Annual, Vol. 33)