
Esterelle Payany
Gebundenes Buch
Encyclopedia of Vegetarian Cuisine
Versandkostenfrei!
Versandfertig in über 4 Wochen
PAYBACK Punkte
15 °P sammeln!
This comprehensive guide to vegetarian cooking presents over 200 step-by-step techniques and 100 illustrated recipes.
Estérelle Payany is a culinary journalist, food blogger, and author of several cookbooks including Recipe for Murder (Flammarion, 2010). Nathalie Carnet's culinary photographs have appeared in Elle. > Régis Marcon is a three Michelin star chef who won the prestigious Bocuse d'Or in 1995. With recipes from Pietro Leemann, Armand Arnal, David Toutain, Thierry Marx, Mauro Colagreco, Christophe Moret, Emmanuel Renaut, Edouard Loubet, Amandine Chaignot, and Claire Heitzler.
Produktdetails
- Verlag: Rizzoli International Publications
- Seitenzahl: 416
- Erscheinungstermin: 25. Oktober 2016
- Englisch
- Abmessung: 277mm x 245mm x 32mm
- Gewicht: 2079g
- ISBN-13: 9782080202765
- ISBN-10: 2080202766
- Artikelnr.: 44678642
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für