"Horticultural Reviews" ist eine Fortsetzungsreihe zu Forschungsartikeln über kommerzielle Nutzpflanzen im Bereich Gartenbau, wie z.B. Obst, Gemüse, Nüsse und Zierpflanzen mit kommerzieller Bedeutung. Band 26 gibt einen Überblick über diese spezielle Thematik. Eine Vielzahl von Artikeln aus einschlägigen Fachzeitschriften wurde hier zusammengetragen, miteinander verglichen und einander gegenübergestellt. Darüber hinaus gibt es eine Fülle von Literaturverweisen, die einen einfachen, zeit- und geldsparenden Zugriff auf die aktuellste Information bieten. Dabei wird der spezialisierte Forscher…mehr
"Horticultural Reviews" ist eine Fortsetzungsreihe zu Forschungsartikeln über kommerzielle Nutzpflanzen im Bereich Gartenbau, wie z.B. Obst, Gemüse, Nüsse und Zierpflanzen mit kommerzieller Bedeutung. Band 26 gibt einen Überblick über diese spezielle Thematik. Eine Vielzahl von Artikeln aus einschlägigen Fachzeitschriften wurde hier zusammengetragen, miteinander verglichen und einander gegenübergestellt. Darüber hinaus gibt es eine Fülle von Literaturverweisen, die einen einfachen, zeit- und geldsparenden Zugriff auf die aktuellste Information bieten. Dabei wird der spezialisierte Forscher ebenso angesprochen, wie die große Gemeinschaft der Gartenbauexperten.Hinweis: Dieser Artikel kann nur an eine deutsche Lieferadresse ausgeliefert werden.
Jules Janick is the James Troop Distinguished Professor of Horticulture at Purdue University in West Lafayette, IN, USA.
Inhaltsangabe
Contributors. Dedication: A. A. De Hertogh (Paul V. Nelson). 1. Protea: A Floricultural Crop from the Cape Floristic Kingdom (J. H. Coetzee and G. M. Littlejohn). I. Introduction. II. History. III. Reproductive Biology. IV. Crop Improvement. V. Physiology. VI. Production. VII. Conclusion. Literature Cited. 2. The Molecular Biology of Plant Hormone Reception (Carole L. Bassett). I. Introduction. II. Current Status of Signal Receptor Research. III. Plant Hormone Receptors. IV. Future Prospects. Literature Cited. 3. Molecular Biology of Cassava (Johanna Puonti-Kaerlas). I. Introduction. II. Botany and Distribution. III. Production and Use. IV. Constraints to Cassava Use and Cultivation. V. Traditional Breeding and Biotechnology in Cassava Improvement. VI. Molecular Genetics. VII. Tissue Culture and Regeneration. VIII. Genetic Transformation. IX. Applications and Potential Molecular Biology. X. Future Prospects. Literature Cited. 4. Postharvest Physiology and Quality of Coated Fruits and Vegetables ( Cassandra Amarante and Nigel H. Banks). I. Introduction. II. Permeability of Coating Films and Permeance of Coated Commodities. III. Physico-Chemical Characteristics, and Barrier Properties to Water Vapor and Gases, of Edible Coatings. IV. Factors Affecting Water Loss, Gas Exchange, and Modification of Internal Atmosphere of Coated Commodities. V. Postharvest Physiology and Quality of Coated Commodities. VI. Summary and Conclusions. Literature Cited. 5. Greenhouse Tomato Fruit Quality (M. Dorais, A. P. Papadopoulos, and A. Gosselin). I. Introduction. II. Quality Attributes. III. Genetic Characteristics Affecting Tomato Fruit Quality. IV. Environmental Factors Affecting Tomato Fruit Quality. V. Cultural Practices Affecting Fruit Quality. VI. Postharvest. VII. Conclusion. Literature Cited. Subject Index. Cumulative Index. Cumulative Contributor Index.
Contributors. Dedication: A. A. De Hertogh (Paul V. Nelson). 1. Protea: A Floricultural Crop from the Cape Floristic Kingdom (J. H. Coetzee and G. M. Littlejohn). I. Introduction. II. History. III. Reproductive Biology. IV. Crop Improvement. V. Physiology. VI. Production. VII. Conclusion. Literature Cited. 2. The Molecular Biology of Plant Hormone Reception (Carole L. Bassett). I. Introduction. II. Current Status of Signal Receptor Research. III. Plant Hormone Receptors. IV. Future Prospects. Literature Cited. 3. Molecular Biology of Cassava (Johanna Puonti-Kaerlas). I. Introduction. II. Botany and Distribution. III. Production and Use. IV. Constraints to Cassava Use and Cultivation. V. Traditional Breeding and Biotechnology in Cassava Improvement. VI. Molecular Genetics. VII. Tissue Culture and Regeneration. VIII. Genetic Transformation. IX. Applications and Potential Molecular Biology. X. Future Prospects. Literature Cited. 4. Postharvest Physiology and Quality of Coated Fruits and Vegetables ( Cassandra Amarante and Nigel H. Banks). I. Introduction. II. Permeability of Coating Films and Permeance of Coated Commodities. III. Physico-Chemical Characteristics, and Barrier Properties to Water Vapor and Gases, of Edible Coatings. IV. Factors Affecting Water Loss, Gas Exchange, and Modification of Internal Atmosphere of Coated Commodities. V. Postharvest Physiology and Quality of Coated Commodities. VI. Summary and Conclusions. Literature Cited. 5. Greenhouse Tomato Fruit Quality (M. Dorais, A. P. Papadopoulos, and A. Gosselin). I. Introduction. II. Quality Attributes. III. Genetic Characteristics Affecting Tomato Fruit Quality. IV. Environmental Factors Affecting Tomato Fruit Quality. V. Cultural Practices Affecting Fruit Quality. VI. Postharvest. VII. Conclusion. Literature Cited. Subject Index. Cumulative Index. Cumulative Contributor Index.
Es gelten unsere Allgemeinen Geschäftsbedingungen: www.buecher.de/agb
Impressum
www.buecher.de ist ein Internetauftritt der buecher.de internetstores GmbH
Geschäftsführung: Monica Sawhney | Roland Kölbl | Günter Hilger
Sitz der Gesellschaft: Batheyer Straße 115 - 117, 58099 Hagen
Postanschrift: Bürgermeister-Wegele-Str. 12, 86167 Augsburg
Amtsgericht Hagen HRB 13257
Steuernummer: 321/5800/1497
USt-IdNr: DE450055826