19,99 €
inkl. MwSt.
Versandkostenfrei*
Versandfertig in 1-2 Wochen
payback
0 °P sammeln
  • Broschiertes Buch

The essential book for starting solids Are you currently dealing with the topic of introducing solids? Are you wondering: When is the right time? What can I offer my baby? How do I make sure my baby is doing well? This book will help you with these questions, provide a comprehensive introduction to the topic, and show you how to successfully introduce solid foods safely. Important information and step-by-step instructions This modern guide provides you with all the important information on the topic of complementary feeding. Practical step-by-step instructions, combined with sound nutritional…mehr

Produktbeschreibung
The essential book for starting solids Are you currently dealing with the topic of introducing solids? Are you wondering: When is the right time? What can I offer my baby? How do I make sure my baby is doing well? This book will help you with these questions, provide a comprehensive introduction to the topic, and show you how to successfully introduce solid foods safely. Important information and step-by-step instructions This modern guide provides you with all the important information on the topic of complementary feeding. Practical step-by-step instructions, combined with sound nutritional knowledge and the latest scientific findings, ensure an optimal start to complementary feeding. Everything you need to know about introducing solid foods is in this book. Solid food recipes for the first four week In addition to detailed information on starting complementary feeding, you will find numerous tips on how to implement it as well as baby-friendly recipes. A 4-week complementary feeding plan guides you step by step through the first four weeks of introducing complementary foods - pureed or baby-led weaning alike. This way, you can respond to your baby's individual needs. Introducing solids made easy - modern, simple and safe! This practical guide makes starting solids a breeze. Franka Lederbogen, a nutritionist and specialist in baby-friendly complementary feeding, provides an overview of the most important rules, answers the most frequently asked questions and shares her best recipes for starting solid foods. Your baby is guaranteed to be a happy eater!
Hinweis: Dieser Artikel kann nur an eine deutsche Lieferadresse ausgeliefert werden.
Autorenporträt
Franka Lederbogen ist Ernährungsberaterin, Fachkraft für babyfreundliche Beikost (mit und ohne Babybrei) und Expertin für die Beikosteinführung. Sie ist Gründerin des Blogs babyidaisst.com sowie des erfolgreichen Instagram-Account @baby_ida_isst. Seit mehr als zwei Jahrzehnten beschäftigt sie sich mit nachhaltiger und gesunder Ernährung und seit der Geburt ihrer beiden Töchter auch intensiv mit Baby- und Kinderernährung. Mit ihren Büchern teilt sie ihre langjährige Erfahrung in Bezug auf die Beikosteinführung und stellt ihr Ernährungskonzept für einen individuellen, bedürfnisorientierten und sicheren Beikoststart vor. Dabei fasst sie die gelernte Theorie und ihre persönliche Erfahrung zusammen und zeigt einen modernen Weg in die Baby- und Kinderernährung. Mit ihren Grundlagenbüchern sowie Koch- und Backbüchern wird der Beikoststart zu einem entspannten und sicheren Abenteuer für die ganze Familie. Die von ihr erarbeiteten Rezepte sollen Eltern dabei helfen, ihren Kindern eine sichere, nahrhafte und genussvolle Ernährung zu bieten. Mit ihrem Buch "So isst dein Baby Beikost" teilt sie ihre langjährige Erfahrung in Bezug auf die Beikosteinführung und stellt ihr Ernährungskonzept für einen individuellen und sicheren Beikoststart vor. Dabei fasst sie die gelernte Theorie und ihre persönliche Erfahrung zusammen. Der Praxisleitfaden in diesem Grundlagenbuch zeigt einen modernen, bedürfnisorientierten und sicheren Weg für den Beikoststart. Dieser Ratgeber, mit den von ihr erarbeiteten Rezepten, soll Eltern dabei helfen, ihren Kindern eine sichere, nahrhafte und genussvolle Ernährung zu bieten.