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We all have those recipe books at home with the beautiful pictures of dishes we've always wanted to try one day but never did.Either because you've never heard of half of the ingredients, you can't make up your mind when it comes to options, or the instructions span two pages and your stomach grumbles: I don't want to read! I want to eat!We no longer rely enough on our gut feeling, but follow exact weights in recipes instead. We feel helpless if we weigh something incorrectly or don't have a specific ingredient in stock.In this book, you'll learn how to go from "cooking from a recipe" to…mehr

Produktbeschreibung
We all have those recipe books at home with the beautiful pictures of dishes we've always wanted to try one day but never did.Either because you've never heard of half of the ingredients, you can't make up your mind when it comes to options, or the instructions span two pages and your stomach grumbles: I don't want to read! I want to eat!We no longer rely enough on our gut feeling, but follow exact weights in recipes instead. We feel helpless if we weigh something incorrectly or don't have a specific ingredient in stock.In this book, you'll learn how to go from "cooking from a recipe" to "inventing a recipe" and expand your cooking skills without finding it difficult.With an extensive introduction, a spice encyclopedia and many magic tricks, you will learn to follow your basic instincts and to listen to your body.Because it knows exactly what you want to eat today.
Autorenporträt
Apollonia Ilmberger, geboren 14.02.1995 in München und liebt die Abwechslung, die das Leben bietet.Sie hat sich nach ihrer Ausbildung zur Hotelfachfrau 2018 dazu entschlossen, dem Druck und Stress, nicht zu genügen, den Rücken zu kehren, sich selbst von ihrer Essstörung zu heilen und das zu tun, was ihre Intuition ihr sagt.2020 kam dann die erste Yogalehrer Ausbildung, was sie noch mehr in diese Richtung gebracht hat, ihren Körper zu schätzen und intuitiv zu ernähren.Als sie 2021 für eine zweite Yoga Lehrer Ausbildung zu INEA Yoga nach Korfu kam, hat sie direkt gespürt, dass sie hier mehr Zeit verbringen will und ihre Unterstützung für die Saison 2022 angeboten.Dort wurde ihr eine Pioniers Position als Küchenchefin anvertraut und während dieser 7 Monate hat sie sich um die tägliche kulinarische Verpflegung gekümmert.Die Idee zu diesem Buch ist dort entstanden, nachdem viele Gäste die Rezepte haben wollten.Sie lebt in Berlin und genießt das Leben.