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Rising kitchen talents Beck Douglas and Duncan Walters have been on the foodie paparazzi radar for years, since their status as heirs to two of the biggest celebrity chef empires around makes them culinary royalty. Beck is known for his charm and traditional food as cohost of his uncle's popular TV cooking show, while Duncan earned himself a reputation as a culinary bad boy, both for his refusal to work in his father's restaurants and his avant-garde approach to cooking. They're also heirs to a food rivalry that could put the Hatfields and McCoys to shame, and when they're photographed in the…mehr

Produktbeschreibung
Rising kitchen talents Beck Douglas and Duncan Walters have been on the foodie paparazzi radar for years, since their status as heirs to two of the biggest celebrity chef empires around makes them culinary royalty. Beck is known for his charm and traditional food as cohost of his uncle's popular TV cooking show, while Duncan earned himself a reputation as a culinary bad boy, both for his refusal to work in his father's restaurants and his avant-garde approach to cooking. They're also heirs to a food rivalry that could put the Hatfields and McCoys to shame, and when they're photographed in the middle of a heated argument, the press goes wild with speculation. Damage control ensues, with a fake friendship engineered by PR cronies that leaves both of them secretly pining for more. Beck chafes under his uncle's micromanagement, and Duncan's relationship with his homophobic father becomes even more tenuous when Beck and Duncan start getting closer. It's hard to hide their chemistry on national television when Duncan joins Beck's cooking show, but they won't be able to take their relationship-or their careers-to the next level without breaking a few eggs.
Autorenporträt
Bru Baker erhielt den ersten Vorgeschmack auf das Autorenleben im zarten Alter von vier Jahren. Damals begann sie eine wöchentliche Zeitung für ihre Familie herauszugeben. Was ihre Angehörigen als Neugier bezeichneten, nannte sie einen Riecher für Neuigkeiten. Niemanden überraschte es, dass sie sowohl einen Abschluss in Journalismus als auch einen in Politikwissenschaften machte und eine Karriere als Journalistin begann. Über zehn Jahre lang hat Bru für Zeitungen geschrieben, ehe sie zur Romanliteratur wechselte. Inzwischen arbeitet sie in einer Bücherei im Mittleren Westen der USA in der Abteilung Nachschlagewerke und Leserberatung. Es fällt ihr immer noch schwer, zu glauben, dass jemand sie dafür bezahlt, den ganzen Tag über Bücher zu reden. An den meisten Abenden macht sie es sich zusammengerollt mit einer Tasse Tee, flauschigen Socken und einem E-Book gemütlich. Ob sie nun ihre eigenen Charaktere entwirft oder sich von denen eines anderen Autors fesseln lässt - vertieft in eine Geschichte ist Bru einfach am Glücklichsten. Da sie und ihr Mann zwei Kinder haben, werden viele ihrer Bücher an den verschiedensten Spielfeldrändern geschrieben.