Low Molecular Mass Gelators
Design, Self-Assembly, Function
Herausgegeben:Fages, Frederic
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Produktdetails
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- Topics in Current Chemistry 256
- Verlag: Springer / Springer Berlin Heidelberg / Springer, Berlin
- Artikelnr. des Verlages: 978-3-642-06459-3
- Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2005
- Seitenzahl: 296
- Erscheinungstermin: 12. Februar 2010
- Englisch
- Abmessung: 235mm x 155mm x 17mm
- Gewicht: 451g
- ISBN-13: 9783642064593
- ISBN-10: 3642064590
- Artikelnr.: 32072512
- Herstellerkennzeichnung
- Books on Demand GmbH
- In de Tarpen 42
- 22848 Norderstedt
- info@bod.de
- 040 53433511
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X.Y. Liu: Gelation with Small Molecules: from Formation Mechanism to Nanostructure Architecture.- M. Zinic, F. Vögtle, F. Fages: Cholesterol-Based Gelators.- F. Fages, F. Vögtle, M. Zinic: Systematic Design of Amide- and Urea-Type Gelators with Tailored Properties.- K. Araki, I. Yoshikawa: Nucleobase-Containing Gelators.- A. Brizard, R. Oda, I. Huc: Chirality Effects in Self-Assembled Fibrillar Networks.- T. Kato, N. Mizoshita, M. Moriyama, T. Kitamura: Gelation of Liquid Crystals with Self-Assembled Fibers.- A. Hirst, D. K. Smith: Dendritic Gelators.
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