31,99 €
inkl. MwSt.
Versandkostenfrei*
Liefertermin unbestimmt
Melden Sie sich für den Produktalarm an, um über die Verfügbarkeit des Produkts informiert zu werden.

oder sofort lesen als eBook
payback
16 °P sammeln
  • Gebundenes Buch

The world is going crazy for all types of street food from all cultures and cuisines.

Produktbeschreibung
The world is going crazy for all types of street food from all cultures and cuisines.
Hinweis: Dieser Artikel kann nur an eine deutsche Lieferadresse ausgeliefert werden.
Autorenporträt
Genevieve Taylor is a food writer, food stylist and cookery presenter with her own catering company. She lives in Bristol with her husband and two children. genevievetaylor.co.uk / @genevieveeats. With recipe contributions from MasterChef winners across the world, including Andy Allen (Australia), Tim Anderson (UK), Dhruv Baker (UK), Marc Boissieux (France), Ping Coombes (UK), Christine Ha (US), Anders Halskov-Jensen (Denmark), Adam Liaw (Australia), Luca Manfè (US), Brent Owens (Australia), Claudia Sandoval (US), Woo Wai Leong (Asia) and Simon Wood (UK).