415,99 €
inkl. MwSt.
Versandkostenfrei*
Versandfertig in über 4 Wochen
payback
208 °P sammeln
  • Gebundenes Buch

Die Datenanalyse mit mehreren Variablen gehört zum Alltag der Chemometrie. Die Autoren sind ausgezeichnete Spezialisten auf dem Gebiet der multivariaten Analyse. Sie geben hier in saloppem Stil und aufgelockert durch zahlreiche witzige Cartoons eine verständliche Einführung in dieses Thema. Erläutert werden eine Reihe von Anwendungen bei der Qualitätskontrolle, insbesondere in der Nahrungsmittelindustrie. Mit zahlreichen Kontrollfragen und Übungsaufgaben! Provides a powerful and versatile methodology that enablesresearchers to design their investigations and analyse dataeffectively and safely, without the need for formal statisticaltraining.…mehr

Produktbeschreibung
Die Datenanalyse mit mehreren Variablen gehört zum Alltag der Chemometrie. Die Autoren sind ausgezeichnete Spezialisten auf dem Gebiet der multivariaten Analyse. Sie geben hier in saloppem Stil und aufgelockert durch zahlreiche witzige Cartoons eine verständliche Einführung in dieses Thema. Erläutert werden eine Reihe von Anwendungen bei der Qualitätskontrolle, insbesondere in der Nahrungsmittelindustrie. Mit zahlreichen Kontrollfragen und Übungsaufgaben! Provides a powerful and versatile methodology that enablesresearchers to design their investigations and analyse dataeffectively and safely, without the need for formal statisticaltraining.
Hinweis: Dieser Artikel kann nur an eine deutsche Lieferadresse ausgeliefert werden.
Autorenporträt
Harald Martens, Professor of Chemometrics, Norwegian University of Science and Technology, and Technical University of Denmark. He is co-author of the best selling book, Multivariate Calibration, also published by John Wiley & Sons. He has won many awards for his work in data analysis including in 1999 the Galactic Industries Prize and the Herman World medal. His present developments have also been incorporated by CAMO Inc in their latest version of The Unscrambler. Magni Martens, Professor of Sensory Science, Royal Veterinary & Agricultural University, Denmark. She has also won awards for her work in sensory science including in 2000 the prestigious Carlsberg Research Foundation proze. She has published numerous papers on multivariate data analysis for relating "soft" human quality perception to "hard" facts and measurements.
Rezensionen
"This is an important book; the authors have done a quality job..." (N.I.R. News, Vol 12/1, 2001)

"This book is recommended to students of chemical, biochemical and food engineering, scientists and industrial practitioners". (Chemical Biochemical Engineering, June 2001)

"a possible source of inspiration" (Measurement Science Technology, October 2001)

"a powerful and versatile methodology" (Chemie Plus, June 2001)

"...should prove a very useful text for this target readership." (Short Book Reviews, Vol. 22, No. 1, April 2002)

"...Through the book, there is a solid philosophy and opinions supported by the intelligence and experience of the couple [authors]..." (Applied Spectroscopy, Vol.56, No.8, 2002)

"...The book is written by two experts in the field with nearly 30 years of experience, and this is reflected in every aspect of the book..." (Journal of Chemometrics, No.16, 2002)