26,99 €
inkl. MwSt.
Versandkostenfrei*
Versandfertig in 6-10 Tagen
  • Broschiertes Buch

Olive, Olea europaea L., is a species of small tree in the family Oleaceae, cultivated worldwide for its edible oils used for human nutrition and industrial purposes. This book highlights the applications of molecular genetic approaches for evaluating the genetic diversity and phylogenetic relationships of olive germplasm in order to provide developed technologies for crop improvement. This book is of interest to plant geneticists, plant breeders, researchers, and scientists.

Produktbeschreibung
Olive, Olea europaea L., is a species of small tree in the family Oleaceae, cultivated worldwide for its edible oils used for human nutrition and industrial purposes. This book highlights the applications of molecular genetic approaches for evaluating the genetic diversity and phylogenetic relationships of olive germplasm in order to provide developed technologies for crop improvement. This book is of interest to plant geneticists, plant breeders, researchers, and scientists.
Autorenporträt
Dr. Mohamed Ahmed El-Esawi ist Gastwissenschaftler an der Universität Cambridge im Vereinigten Königreich und außerordentlicher Professor für Molekulargenetik an der Universität Tanta, Ägypten. Er erhielt seinen Doktortitel von der Technologischen Universität Dublin, Irland. Er war an verschiedenen europäischen Universitäten als Forschungsstipendiat tätig und hat mehrere Artikel und Bücher verfasst.