
Versandkostenfrei!
Versandfertig in über 4 Wochen
PAYBACK Punkte
8 °P sammeln!
Originally published under the title: Rainbow food: 50 recettes colorâees et vitaminâees. Paris: Editions Gallimard, 2018.
Linda Louis is an author and the creator of the blog cuisine-campagne.com, which focuses on wild foods. Her books have been translated into several languages, and include a reference on organic cooking, another on wild foods and a guide to dehydrating fruits and vegetables. She lives in Berry, France.
Produktdetails
- Verlag: Firefly Books
- Seitenzahl: 144
- Erscheinungstermin: 27. September 2019
- Englisch
- Abmessung: 239mm x 175mm x 13mm
- Gewicht: 386g
- ISBN-13: 9780228102243
- ISBN-10: 0228102243
- Artikelnr.: 56145836
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für