Nicht lieferbar

Salt in Eastern North America and the Caribbean: History and Archaeology
Versandkostenfrei!
Nicht lieferbar
Salt in Eastern North America and the Caribbean: History and Archaeology
Ashley A. Dumas is associate professor of anthropology and director of the Fort Tombecbe archaeological site, University of West Alabama. Paul N. Eubanks is assistant professor of anthropology at Middle Tennessee State University.
Produktdetails
- Archaeology of Food
- Verlag: Univ of Chicago Behalf of Univ of Alabama
- First Edition
- Seitenzahl: 240
- Erscheinungstermin: 9. Februar 2021
- Englisch
- Abmessung: 231mm x 157mm x 23mm
- Gewicht: 499g
- ISBN-13: 9780817320768
- ISBN-10: 0817320768
- Artikelnr.: 58778942
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für