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Soybean (Glycine max L.) is a species of legumes native to East Asia, and widely cultivated for its edible beans having various economic and nutritive uses. This book highlights the uses of molecular genetic markers for characterizing the genetic diversity and relationships of soybean genetic resources in order to provide enhanced technologies for crop enhancement. This book is of interest to plant geneticists, plant breeders, researchers, and scientists.

Produktbeschreibung
Soybean (Glycine max L.) is a species of legumes native to East Asia, and widely cultivated for its edible beans having various economic and nutritive uses. This book highlights the uses of molecular genetic markers for characterizing the genetic diversity and relationships of soybean genetic resources in order to provide enhanced technologies for crop enhancement. This book is of interest to plant geneticists, plant breeders, researchers, and scientists.
Autorenporträt
Dr. Mohamed Ahmed El-Esawi ist Gastwissenschaftler an der Universität Cambridge im Vereinigten Königreich und außerordentlicher Professor für Molekulargenetik an der Universität Tanta, Ägypten. Er erhielt seinen Doktortitel von der Technologischen Universität Dublin, Irland. Er war an verschiedenen europäischen Universitäten als Forschungsstipendiat tätig und hat mehrere Artikel und Bücher verfasst.