20,99 €
inkl. MwSt.

Versandfertig in 1-2 Wochen
payback
10 °P sammeln
Produktdetails
  • Verlag: Xlibris
  • Seitenzahl: 250
  • Erscheinungstermin: 8. Dezember 2010
  • Englisch
  • Abmessung: 229mm x 152mm x 15mm
  • Gewicht: 412g
  • ISBN-13: 9781456819415
  • ISBN-10: 1456819410
  • Artikelnr.: 33077466

Hinweis: Dieser Artikel kann nur an eine deutsche Lieferadresse ausgeliefert werden.
  • Herstellerkennzeichnung
  • Books on Demand GmbH
  • In de Tarpen 42
  • 22848 Norderstedt
  • info@bod.de
  • 040 53433511
Autorenporträt
Gordon Young has a degree in Agricultural Engineering, with a Master of Engineering Science, and a Graduate Diploma in Business, with over 25 years experience in engineering related to food processing. He held public research positions, before teaching in food technology and engineering at the University of Qld. Since 1998 he has worked in technical consulting to the food industry, working with a wide range of industrial clients.