
Carrie Bonfitto Nc Bchn
Broschiertes Buch
What to Cook, Why to Eat It
Nutrition Facts, Health Benefits, and Recipes
Versandkostenfrei!
Versandfertig in über 4 Wochen
PAYBACK Punkte
10 °P sammeln!
What to Cook, Why to Eat It
Carrie Bonfitto is a board-certified in holistic nutrition. She is a wellness educator and cooking instructor in the Los Angeles area. Before founding her private practice Two Hearts Nutrition, she received her nutrition counseling degree from Bauman College and trained in culinary arts at the New School of Cooking. In addition to her private clients, she teaches nutrition and culinary classes at Los Angeles Valley College and Los Angeles City College.
Produktdetails
- Verlag: Bookbaby
- Seitenzahl: 134
- Erscheinungstermin: 1. September 2021
- Englisch
- Abmessung: 218mm x 217mm x 7mm
- Gewicht: 363g
- ISBN-13: 9781098365899
- ISBN-10: 1098365895
- Artikelnr.: 62304952
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für