20,95 €
20,95 €
inkl. MwSt.
Erscheint vor. 18.03.25
payback
10 °P sammeln
20,95 €
20,95 €
inkl. MwSt.
Erscheint vor. 18.03.25

Alle Infos zum eBook verschenken
payback
10 °P sammeln
Als Download kaufen
20,95 €
inkl. MwSt.
Erscheint vor. 18.03.25
payback
10 °P sammeln
Jetzt verschenken
20,95 €
inkl. MwSt.
Erscheint vor. 18.03.25

Alle Infos zum eBook verschenken
payback
10 °P sammeln

Unser Service für Vorbesteller - Ihr Vorteil ohne Risiko:
Sollten wir den Preis dieses Artikels vor dem Erscheinungsdatum senken, werden wir Ihnen den Artikel bei der Auslieferung automatisch zum günstigeren Preis berechnen.
  • Format: ePub

Barbacoa serves up 80 incredible recipes from the world's most acclaimed Hispanic barbecue chef, in the first-ever book devoted to Mexican and Tex-Mex smoke-cooked barbecue.

Produktbeschreibung
Barbacoa serves up 80 incredible recipes from the world's most acclaimed Hispanic barbecue chef, in the first-ever book devoted to Mexican and Tex-Mex smoke-cooked barbecue.


Dieser Download kann aus rechtlichen Gründen nur mit Rechnungsadresse in A, D ausgeliefert werden.

Autorenporträt
Brandon Hurtado is the owner and chef of the eponymous Hurtado Barbecue in Arlington, Texas, between Dallas and Fort Worth, which appears regularly on the lists of best Texas barbecue joints from Texas Monthly, the Dallas Morning-News, the Fort Worth Star-Telegram, and the Dallas Observer. He is the most acclaimed chef and authority in the United States on the subject of Tex-Mex barbecue. He lives in the Dallas–Fort Worth area.