Karen Adler, Judith Fertig
BBQ Bash (eBook, ePUB)
The Be-all, End-all Party Guide, from Barefoot to Black Tie
9,95 €
9,95 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar
5 °P sammeln
9,95 €
Als Download kaufen
9,95 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar
5 °P sammeln
Jetzt verschenken
Alle Infos zum eBook verschenken
9,95 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar
Alle Infos zum eBook verschenken
5 °P sammeln
Karen Adler, Judith Fertig
BBQ Bash (eBook, ePUB)
The Be-all, End-all Party Guide, from Barefoot to Black Tie
- Format: ePub
- Merkliste
- Auf die Merkliste
- Bewerten Bewerten
- Teilen
- Produkt teilen
- Produkterinnerung
- Produkterinnerung
Bitte loggen Sie sich zunächst in Ihr Kundenkonto ein oder registrieren Sie sich bei
bücher.de, um das eBook-Abo tolino select nutzen zu können.
Hier können Sie sich einloggen
Hier können Sie sich einloggen
Sie sind bereits eingeloggt. Klicken Sie auf 2. tolino select Abo, um fortzufahren.
Bitte loggen Sie sich zunächst in Ihr Kundenkonto ein oder registrieren Sie sich bei bücher.de, um das eBook-Abo tolino select nutzen zu können.
The be-all, end-all BBQ party guide; with full color photos throughout.
- Geräte: eReader
- mit Kopierschutz
- eBook Hilfe
- Größe: 5.44MB
Andere Kunden interessierten sich auch für
- Ian TheasbyBish Bash Bosh! (eBook, ePUB)13,99 €
- Karen AdlerThe BBQ Queens' Big Book of BBQ (eBook, ePUB)9,95 €
- Cheryl JamisonBarbecue Lover's Big Book of BBQ Sauces (eBook, ePUB)10,95 €
- Henry FirthBish Bash Bosh! einfach - aufregend - vegan - Der Sunday-Times-#1-Bestseller (eBook, ePUB)18,99 €
- Henry FirthBISH BASH BOSH! (eBook, ePUB)13,99 €
- Karen Adler25 Essentials: Techniques for Planking (eBook, ePUB)13,95 €
- Karen Adler25 Essentials: Techniques for Grilling Fish (eBook, ePUB)8,95 €
-
-
-
The be-all, end-all BBQ party guide; with full color photos throughout.
Dieser Download kann aus rechtlichen Gründen nur mit Rechnungsadresse in A, D ausgeliefert werden.
Produktdetails
- Produktdetails
- Verlag: Harvard Common Press
- Seitenzahl: 256
- Erscheinungstermin: 5. März 2008
- Englisch
- ISBN-13: 9781558325623
- Artikelnr.: 52674738
- Verlag: Harvard Common Press
- Seitenzahl: 256
- Erscheinungstermin: 5. März 2008
- Englisch
- ISBN-13: 9781558325623
- Artikelnr.: 52674738
- Herstellerkennzeichnung Die Herstellerinformationen sind derzeit nicht verfügbar.
Karen Adler has written 13 books on grilling and barbecue, 9 of them together with Judith Fertig; together she and Judith bill themselves as "The BBQ Queens." Among their bestsellers is Fish and Shellfish, Grilled and Smoked. Adler is also the president and owner of Pigout Publications, a wholesaler and distributor of barbecue and grilling books into specialty markets.
Judith M. Fertig is a bestselling and award-winning cookbook author. She lives in Shawnee Mission, Kansas, where she develops recipes that celebrate the rich culinary traditions of the Heartland. A recognized authority on regional Midwestern cuisine and an experienced cookbook author and food writer, she has studied at the Cordon Bleu in London and La Varenne in Paris. Prairie Home Breads follows Fertig's definitive Prairie Home Cooking, a collection of recipes inspired by the abundant produce of the Midwestern states, including wild and heirloom fruits and vegetables, game, grains, and beef. The bestselling Prairie Home Cooking was a 1999 nominee for both the IACP Cookbook Award and the James Beard Book Award. Fertig is also the author of the award-winning Pure Prairie: Farm Fresh and Wildly Delicious Foods from the Prairie, as well as several books on barbeque with co-author Karen Adler.
Judith M. Fertig is a bestselling and award-winning cookbook author. She lives in Shawnee Mission, Kansas, where she develops recipes that celebrate the rich culinary traditions of the Heartland. A recognized authority on regional Midwestern cuisine and an experienced cookbook author and food writer, she has studied at the Cordon Bleu in London and La Varenne in Paris. Prairie Home Breads follows Fertig's definitive Prairie Home Cooking, a collection of recipes inspired by the abundant produce of the Midwestern states, including wild and heirloom fruits and vegetables, game, grains, and beef. The bestselling Prairie Home Cooking was a 1999 nominee for both the IACP Cookbook Award and the James Beard Book Award. Fertig is also the author of the award-winning Pure Prairie: Farm Fresh and Wildly Delicious Foods from the Prairie, as well as several books on barbeque with co-author Karen Adler.