Anthony Bourdain, John T. Edge, Jonathan Gold, Francis Lam, Ruth Reichl, Calvin Trillin, Alice Waters. These are just some of the celebrated writers and foodies whose work has appeared in Best Food Writing over the past fifteen years. Whether written by an established journalist or an up-and-coming blogger, the essays offered in each edition represent the cream of that year's crop in food writing. And 2015 promises to uphold the same high standards with a dynamic mix of writers offering provocative journalism, intriguing profiles, moving memoir, and more.
Dieser Download kann aus rechtlichen Gründen nur mit Rechnungsadresse in A, B, BG, CY, CZ, D, DK, EW, E, FIN, F, GR, HR, H, IRL, I, LT, L, LR, M, NL, PL, P, R, S, SLO, SK ausgeliefert werden.
Es gelten unsere Allgemeinen Geschäftsbedingungen: www.buecher.de/agb
Impressum
www.buecher.de ist ein Internetauftritt der buecher.de internetstores GmbH
Geschäftsführung: Monica Sawhney | Roland Kölbl | Günter Hilger
Sitz der Gesellschaft: Batheyer Straße 115 - 117, 58099 Hagen
Postanschrift: Bürgermeister-Wegele-Str. 12, 86167 Augsburg
Amtsgericht Hagen HRB 13257
Steuernummer: 321/5800/1497
USt-IdNr: DE450055826