66,95 €
66,95 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar
payback
33 °P sammeln
66,95 €
66,95 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar

Alle Infos zum eBook verschenken
payback
33 °P sammeln
Als Download kaufen
66,95 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar
payback
33 °P sammeln
Jetzt verschenken
66,95 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar

Alle Infos zum eBook verschenken
payback
33 °P sammeln
  • Format: PDF

Organized in five parts, this book addresses bakery and confectionery products, technologies for cereals enhancement, technologies for dairy products enhancement, food supplements, and finally, new technology processes. The book is an aide to food scientists and engineers contributing to the development of high-quality food products.

Produktbeschreibung
Organized in five parts, this book addresses bakery and confectionery products, technologies for cereals enhancement, technologies for dairy products enhancement, food supplements, and finally, new technology processes. The book is an aide to food scientists and engineers contributing to the development of high-quality food products.


Dieser Download kann aus rechtlichen Gründen nur mit Rechnungsadresse in A, B, BG, CY, CZ, D, DK, EW, E, FIN, F, GR, HR, H, IRL, I, LT, L, LR, M, NL, PL, P, R, S, SLO, SK ausgeliefert werden.


Hinweis: Dieser Artikel kann nur an eine deutsche Lieferadresse ausgeliefert werden.
Autorenporträt
Octavio Paredes-López, Volodymyr Ivanov