Biology and Ecology of the Brown and Sea Trout (eBook, PDF)
State of the Art and Research Themes
Redaktion: Bagliniere, J. L.; Maisse, Gerard
40,95 €
40,95 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar
20 °P sammeln
40,95 €
Als Download kaufen
40,95 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar
20 °P sammeln
Jetzt verschenken
Alle Infos zum eBook verschenken
40,95 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar
Alle Infos zum eBook verschenken
20 °P sammeln
Biology and Ecology of the Brown and Sea Trout (eBook, PDF)
State of the Art and Research Themes
Redaktion: Bagliniere, J. L.; Maisse, Gerard
- Format: PDF
- Merkliste
- Auf die Merkliste
- Bewerten Bewerten
- Teilen
- Produkt teilen
- Produkterinnerung
- Produkterinnerung
Bitte loggen Sie sich zunächst in Ihr Kundenkonto ein oder registrieren Sie sich bei
bücher.de, um das eBook-Abo tolino select nutzen zu können.
Hier können Sie sich einloggen
Hier können Sie sich einloggen
Sie sind bereits eingeloggt. Klicken Sie auf 2. tolino select Abo, um fortzufahren.
Bitte loggen Sie sich zunächst in Ihr Kundenkonto ein oder registrieren Sie sich bei bücher.de, um das eBook-Abo tolino select nutzen zu können.
Zur Zeit liegt uns keine Inhaltsangabe vor.
- Geräte: PC
- ohne Kopierschutz
- eBook Hilfe
- Größe: 25.63MB
Andere Kunden interessierten sich auch für
- Bror JonssonEcology of Atlantic Salmon and Brown Trout (eBook, PDF)298,95 €
- Ecological Studies in the Antarctic Sea Ice Zone (eBook, PDF)113,95 €
- Hans MeinhardtThe Algorithmic Beauty of Sea Shells (eBook, PDF)48,95 €
- A. D. HaslerOlfactory Imprinting and Homing in Salmon (eBook, PDF)73,95 €
- Sea Mammals and Oil: Confronting the Risks (eBook, PDF)40,95 €
- Claire A. KirchhoffLife and Death in the Gombe Chimpanzees (eBook, PDF)73,95 €
- The Baboon in Biomedical Research (eBook, PDF)113,95 €
-
-
-
Zur Zeit liegt uns keine Inhaltsangabe vor.
Dieser Download kann aus rechtlichen Gründen nur mit Rechnungsadresse in A, B, BG, CY, CZ, D, DK, EW, E, FIN, F, GR, HR, H, IRL, I, LT, L, LR, M, NL, PL, P, R, S, SLO, SK ausgeliefert werden.
Produktdetails
- Produktdetails
- Verlag: Springer London
- Seitenzahl: 339
- Erscheinungstermin: 6. Dezember 2012
- Englisch
- ISBN-13: 9781447107750
- Artikelnr.: 44000758
- Verlag: Springer London
- Seitenzahl: 339
- Erscheinungstermin: 6. Dezember 2012
- Englisch
- ISBN-13: 9781447107750
- Artikelnr.: 44000758
- Herstellerkennzeichnung Die Herstellerinformationen sind derzeit nicht verfügbar.
Introduction: The brown trout (Salmo trutta L.): its origin, distribution and economic and scientific significance.- I. River trout.- 1. Biology of the brown trout (Salmo trutta L.) in French rivers.- 2. The habitat of the brown trout (Salmo trutta L.) in water courses.- 3. Feeding strategy of the brown trout (Salmo trutta L.) in running water.- 4. Social organization and territoriality in brown trout juveniles during ontogeny.- II. Ecological plasticity and genetic diversity in trout.- 1. Main characteristics of the biology of the trout (Salmo trutta L.) in Lake Léman (Lake Geneva) and some of its tributaries.- 2. Sea trout (Salmo trutta L.) in Normandy and Picardy.- 3. Genetic diversity and the management of natural populations of brown trout.- III. The management of natural populations of brown trout.- The management of natural populations of brown trout in France, analysed from an historical perspective (1669-1986).- Conclusion: Current ideas on the biological basis for managementof trout populations (Salmo trutta L.).
Introduction: The brown trout (Salmo trutta L.): its origin, distribution and economic and scientific significance.- I. River trout.- 1. Biology of the brown trout (Salmo trutta L.) in French rivers.- 2. The habitat of the brown trout (Salmo trutta L.) in water courses.- 3. Feeding strategy of the brown trout (Salmo trutta L.) in running water.- 4. Social organization and territoriality in brown trout juveniles during ontogeny.- II. Ecological plasticity and genetic diversity in trout.- 1. Main characteristics of the biology of the trout (Salmo trutta L.) in Lake Léman (Lake Geneva) and some of its tributaries.- 2. Sea trout (Salmo trutta L.) in Normandy and Picardy.- 3. Genetic diversity and the management of natural populations of brown trout.- III. The management of natural populations of brown trout.- The management of natural populations of brown trout in France, analysed from an historical perspective (1669-1986).- Conclusion: Current ideas on the biological basis for managementof trout populations (Salmo trutta L.).