39,95 €
39,95 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar
payback
20 °P sammeln
39,95 €
39,95 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar

Alle Infos zum eBook verschenken
payback
20 °P sammeln
Als Download kaufen
39,95 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar
payback
20 °P sammeln
Jetzt verschenken
39,95 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar

Alle Infos zum eBook verschenken
payback
20 °P sammeln
  • Format: PDF

This manual identifies the quality parameters and describes each ingredient by type, function, handling and storage.

Produktbeschreibung
This manual identifies the quality parameters and describes each ingredient by type, function, handling and storage.

Dieser Download kann aus rechtlichen Gründen nur mit Rechnungsadresse in A, B, BG, CY, CZ, D, DK, EW, E, FIN, F, GR, HR, H, IRL, I, LT, L, LR, M, NL, PL, P, R, S, SLO, SK ausgeliefert werden.

Autorenporträt
Duncan Manley is an internationally-renowned consultant to the biscuit and food industries, with over 40 years' experience. He is the author of the Biscuit, cookie and cracker manufacturing manuals and Biscuit, cracker and cookie recipes for the food industry, also published by Woodhead Publishing.