4,99 €
4,99 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar
2 °P sammeln
4,99 €
Als Download kaufen
4,99 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar
2 °P sammeln
Jetzt verschenken
Alle Infos zum eBook verschenken
4,99 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar
Alle Infos zum eBook verschenken
2 °P sammeln
- Format: ePub
- Merkliste
- Auf die Merkliste
- Bewerten Bewerten
- Teilen
- Produkt teilen
- Produkterinnerung
- Produkterinnerung
Bitte loggen Sie sich zunächst in Ihr Kundenkonto ein oder registrieren Sie sich bei
bücher.de, um das eBook-Abo tolino select nutzen zu können.
Hier können Sie sich einloggen
Hier können Sie sich einloggen
Sie sind bereits eingeloggt. Klicken Sie auf 2. tolino select Abo, um fortzufahren.
Bitte loggen Sie sich zunächst in Ihr Kundenkonto ein oder registrieren Sie sich bei bücher.de, um das eBook-Abo tolino select nutzen zu können.
The book reflects some of the menu items featured on the opening menu, especially items in the pub fare section.
- Geräte: eReader
- mit Kopierschutz
- eBook Hilfe
- Größe: 34.45MB
Andere Kunden interessierten sich auch für
- Melissa CoreaBlackjack 21 (eBook, ePUB)4,99 €
- Carmen ReynosoCooking with Carmen (eBook, ePUB)2,99 €
- Alicia M. CurryHome Is Where the Kitchen Is (eBook, ePUB)2,99 €
- Holly SinclairThe ABC's of Sandwiches (eBook, ePUB)1,99 €
- Jose MariaReuben Sandwich cookbook (eBook, ePUB)4,99 €
- Linda NadeauThe Complete Tower Air Fryer Cookbook for Everyone: 365 Easy, Affordable, and Delicious Air Frying Recipes with Low Calories Ingredients for Everyday. (eBook, ePUB)3,99 €
- Gilbert C. ABanh Mi Experience (eBook, ePUB)6,99 €
-
-
-
The book reflects some of the menu items featured on the opening menu, especially items in the pub fare section.
Dieser Download kann aus rechtlichen Gründen nur mit Rechnungsadresse in A, D ausgeliefert werden.
Produktdetails
- Produktdetails
- Verlag: iUniverse
- Seitenzahl: 208
- Erscheinungstermin: 15. November 2018
- Englisch
- ISBN-13: 9781532056376
- Artikelnr.: 54578726
- Verlag: iUniverse
- Seitenzahl: 208
- Erscheinungstermin: 15. November 2018
- Englisch
- ISBN-13: 9781532056376
- Artikelnr.: 54578726
- Herstellerkennzeichnung Die Herstellerinformationen sind derzeit nicht verfügbar.
Melissa Corea is a graduate of the Pennsylvania State University, with a Bachelor's of Science degree in Hotel, Restaurant and Institutional Management. During her tenure at PSU, Melissa was a teaching assistant and worked under several chefs and professors, gaining invaluable experience in the culinary arena. The many years of training and education received, under these professionals, has provided Melissa with extensive knowledge and experience in cooking, culinary execution, menu design and recipe creation. Melissa took all of these skills and utilized them to manage hotels and restaurants throughout the county. Melissa is the former owner of "Temperance House - Inn . Restaurant . Tavern . Banquets", located outside of Philadelphia. Melissa led the endeavor of taking a long-time, closed treasure and turned it into a thriving business with multiple menus and quality products. Her book reflects some of the menu items, featured on the opening menus, especially items in the pub fare section. Melissa is currently the principal owner of COREA.Consulting 21, LLC where she consults for restaurants, hotels, and other small businesses, offering education in management, hierarchy development, menu design, cost and controls, culinary instruction and many other criteria, depending on client 's requirements. Melissa has recently expanded COREA.Consulting 21, LLC offering a personal chef division, for non-professional consumers, featuring personalized cooking instruction, household budget preparation and enjoyable and entertaining group classes, all of which are based around the client's menu preferences.