Compendium of Clove (eBook, ePUB)
Navigating Agriculture, Chemistry, Processing, and Health Benefits
Redaktion: Singh, Preet Amol; Singh Purewal, Sukhvinder
Alle Infos zum eBook verschenken
Compendium of Clove (eBook, ePUB)
Navigating Agriculture, Chemistry, Processing, and Health Benefits
Redaktion: Singh, Preet Amol; Singh Purewal, Sukhvinder
- Format: ePub
- Merkliste
- Auf die Merkliste
- Bewerten Bewerten
- Teilen
- Produkt teilen
- Produkterinnerung
- Produkterinnerung
Hier können Sie sich einloggen
Bitte loggen Sie sich zunächst in Ihr Kundenkonto ein oder registrieren Sie sich bei bücher.de, um das eBook-Abo tolino select nutzen zu können.
Compendium of Clove: Navigating Agriculture, Chemistry, Processing, and Health Benefits , where centuries of tradition meet cutting-edge research on clove. Clove ( Syzygium aromaticum) has a rich history dating back millennia, revered for its aromatic allure, medicinal properties, and economic significance across cultures.
- Geräte: eReader
- mit Kopierschutz
- eBook Hilfe
- Compendium of Clove (eBook, PDF)52,95 €
- Ganoderma (eBook, ePUB)52,95 €
- Viplav Hari PiseDrying of Aromatic Plant Material for Natural Perfumes (eBook, ePUB)52,95 €
- Essential Oils (eBook, ePUB)52,95 €
- Victoria Vladimirovna RoshchinaFluorescence of Living Plant Cells for Phytomedicine Preparations (eBook, ePUB)48,95 €
- Biology of Plant Volatiles (eBook, ePUB)50,95 €
- Sustainable Urban Agriculture (eBook, ePUB)31,95 €
-
-
-
Dieser Download kann aus rechtlichen Gründen nur mit Rechnungsadresse in A, B, BG, CY, CZ, D, DK, EW, E, FIN, F, GR, HR, H, IRL, I, LT, L, LR, M, NL, PL, P, R, S, SLO, SK ausgeliefert werden.
- Produktdetails
- Verlag: Taylor & Francis
- Erscheinungstermin: 18. Dezember 2024
- Englisch
- ISBN-13: 9781040266274
- Artikelnr.: 72280360
- Verlag: Taylor & Francis
- Erscheinungstermin: 18. Dezember 2024
- Englisch
- ISBN-13: 9781040266274
- Artikelnr.: 72280360
- Herstellerkennzeichnung Die Herstellerinformationen sind derzeit nicht verfügbar.
Chapter 2: Botanical Description
Chapter 3: Agrarian Conditions
Chapter 4: Post-harvest Management
Chapter 5: Biochemistry
Chapter 6: Phytochemical Screening
Chapter 7: Volatile Compounds and Affecting Factors
Chapter 8: Oleoresins
Chapter 9: Clove Oil: Processing and Preservation
Chapter 10 : Commercial Uses in Food and Cosmetic Industries
Chapter 11: Uses in Pharmaceutical Industry
Chapter 12: Traditional Formulations and Uses
Chapter 13: Health Benefits
Chapter 14: Regulatory Guidelines
Chapter 2: Botanical Description
Chapter 3: Agrarian Conditions
Chapter 4: Post-harvest Management
Chapter 5: Biochemistry
Chapter 6: Phytochemical Screening
Chapter 7: Volatile Compounds and Affecting Factors
Chapter 8: Oleoresins
Chapter 9: Clove Oil: Processing and Preservation
Chapter 10 : Commercial Uses in Food and Cosmetic Industries
Chapter 11: Uses in Pharmaceutical Industry
Chapter 12: Traditional Formulations and Uses
Chapter 13: Health Benefits
Chapter 14: Regulatory Guidelines