9,95 €
9,95 €
inkl. MwSt.
Erscheint vor. 11.11.25
payback
5 °P sammeln
9,95 €
9,95 €
inkl. MwSt.
Erscheint vor. 11.11.25

Alle Infos zum eBook verschenken
payback
5 °P sammeln
Als Download kaufen
9,95 €
inkl. MwSt.
Erscheint vor. 11.11.25
payback
5 °P sammeln
Jetzt verschenken
9,95 €
inkl. MwSt.
Erscheint vor. 11.11.25

Alle Infos zum eBook verschenken
payback
5 °P sammeln

Unser Service für Vorbesteller - Ihr Vorteil ohne Risiko:
Sollten wir den Preis dieses Artikels vor dem Erscheinungsdatum senken, werden wir Ihnen den Artikel bei der Auslieferung automatisch zum günstigeren Preis berechnen.
  • Format: ePub

A comprehensive one-stop-shop for cooking dysphagia-friendly food-this guide takes the guesswork out of creating delicious pureed meals and setting up a kitchen tailored for those with dysphagia or difficulty swallowing.

Produktbeschreibung
A comprehensive one-stop-shop for cooking dysphagia-friendly food-this guide takes the guesswork out of creating delicious pureed meals and setting up a kitchen tailored for those with dysphagia or difficulty swallowing.

Dieser Download kann aus rechtlichen Gründen nur mit Rechnungsadresse in A, D ausgeliefert werden.

Autorenporträt
Diane Wolff is the author of the award-winning Essential Puree Library and a speaker for caregiver and professional audiences. When her mother was diagnosed with dysphagia, she asked Diane to care for her. After much experimentation, wide research, consultations with health care professionals, and trial and error, Diane arrived at a series of best practices and delicious recipes that became Cooking for Dysphagia. Wolff lives in Port Charlotte, Florida.