Diet and Atherosclerosis (eBook, PDF)
Redaktion: Sirtori, Cesare
40,95 €
40,95 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar
20 °P sammeln
40,95 €
Als Download kaufen
40,95 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar
20 °P sammeln
Jetzt verschenken
Alle Infos zum eBook verschenken
40,95 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar
Alle Infos zum eBook verschenken
20 °P sammeln
Diet and Atherosclerosis (eBook, PDF)
Redaktion: Sirtori, Cesare
- Format: PDF
- Merkliste
- Auf die Merkliste
- Bewerten Bewerten
- Teilen
- Produkt teilen
- Produkterinnerung
- Produkterinnerung
Bitte loggen Sie sich zunächst in Ihr Kundenkonto ein oder registrieren Sie sich bei
bücher.de, um das eBook-Abo tolino select nutzen zu können.
Hier können Sie sich einloggen
Hier können Sie sich einloggen
Sie sind bereits eingeloggt. Klicken Sie auf 2. tolino select Abo, um fortzufahren.
Bitte loggen Sie sich zunächst in Ihr Kundenkonto ein oder registrieren Sie sich bei bücher.de, um das eBook-Abo tolino select nutzen zu können.
Zur Zeit liegt uns keine Inhaltsangabe vor.
- Geräte: PC
- ohne Kopierschutz
- eBook Hilfe
- Größe: 21.54MB
Zur Zeit liegt uns keine Inhaltsangabe vor.
Dieser Download kann aus rechtlichen Gründen nur mit Rechnungsadresse in A, B, BG, CY, CZ, D, DK, EW, E, FIN, F, GR, HR, H, IRL, I, LT, L, LR, M, NL, PL, P, R, S, SLO, SK ausgeliefert werden.
Produktdetails
- Produktdetails
- Verlag: Springer US
- Seitenzahl: 255
- Erscheinungstermin: 9. März 2013
- Englisch
- ISBN-13: 9781461590293
- Artikelnr.: 43988798
- Verlag: Springer US
- Seitenzahl: 255
- Erscheinungstermin: 9. März 2013
- Englisch
- ISBN-13: 9781461590293
- Artikelnr.: 43988798
- Herstellerkennzeichnung Die Herstellerinformationen sind derzeit nicht verfügbar.
Some Aspects of the Control of Lipid Biosynthesis.- The Relationship of Diet and Atherosclerosis in Diabetic Macacanigra.- The Effects of Physical Exercise in Reversing Experimental Atherosclerosis.- Diet and Human Atherosclerosis - Carbohydrates.- The Effects of Feeding Various Dietary Fats on the Development and Regression of Hypercholesterolemia and Atherosclerosis.- Drugs and Foods on Contraction of Endothelial Cells as a Key Mechanism in Atherogenesis and Treatment of Atherosclerosis with Endothelial-Cell Relaxants (Cyclic AMP Phosphodiesterase Inhibitors).- The Effects of Lipids and Fatty Acids on Blood Coagulation and Platelets in Relation to Thrombosis.- Diagnostic Methods for the Study of Human Atherosclerosis.- Diet-Related Risk Factors for Human Atherosclerosis: Hyperlipidemia, Hypertension, Hyperglycemia - Current Status.- Diet and Plasma Lipids.- Outlines of Dietary Prevention of Atherosclerosis.- The Influence of Dietary Fats on Hypercoagulation and Thrombosis.- Prevention of Atherosclerosis by Diet: Present State and Conclusions.- The Effects of Feeding Various Carbohydrates on the Development of Hypercholesterolemia and Atherosclerosis.
Some Aspects of the Control of Lipid Biosynthesis.- The Relationship of Diet and Atherosclerosis in Diabetic Macacanigra.- The Effects of Physical Exercise in Reversing Experimental Atherosclerosis.- Diet and Human Atherosclerosis - Carbohydrates.- The Effects of Feeding Various Dietary Fats on the Development and Regression of Hypercholesterolemia and Atherosclerosis.- Drugs and Foods on Contraction of Endothelial Cells as a Key Mechanism in Atherogenesis and Treatment of Atherosclerosis with Endothelial-Cell Relaxants (Cyclic AMP Phosphodiesterase Inhibitors).- The Effects of Lipids and Fatty Acids on Blood Coagulation and Platelets in Relation to Thrombosis.- Diagnostic Methods for the Study of Human Atherosclerosis.- Diet-Related Risk Factors for Human Atherosclerosis: Hyperlipidemia, Hypertension, Hyperglycemia - Current Status.- Diet and Plasma Lipids.- Outlines of Dietary Prevention of Atherosclerosis.- The Influence of Dietary Fats on Hypercoagulation and Thrombosis.- Prevention of Atherosclerosis by Diet: Present State and Conclusions.- The Effects of Feeding Various Carbohydrates on the Development of Hypercholesterolemia and Atherosclerosis.