Experimental Glycoscience (eBook, PDF)
Glycochemistry
Redaktion: Taniguchi, Naoyuki; Hase, Sumihiro; Kawasaki, Toshisuke; Narimatsu, Hisashi; Ito, Yukishige; Suzuki, Akemi
Alle Infos zum eBook verschenken
Experimental Glycoscience (eBook, PDF)
Glycochemistry
Redaktion: Taniguchi, Naoyuki; Hase, Sumihiro; Kawasaki, Toshisuke; Narimatsu, Hisashi; Ito, Yukishige; Suzuki, Akemi
- Format: PDF
- Merkliste
- Auf die Merkliste
- Bewerten Bewerten
- Teilen
- Produkt teilen
- Produkterinnerung
- Produkterinnerung
Hier können Sie sich einloggen
Bitte loggen Sie sich zunächst in Ihr Kundenkonto ein oder registrieren Sie sich bei bücher.de, um das eBook-Abo tolino select nutzen zu können.
The aim of this book is to provide experimental protocols covering many aspects of glycobiology, glycotechnology, and chemistry: biochemistry, molecular and cellular biology, genetics, physiology, and medicine. The protocols are all self-contained descriptions of the equipment and reagents needed, followed by details of the experimental procedure.
In the post-genomic era, glycobiology is coming of age because more than half of proteins are glycosylated and the importance of sugar chains in various fields of life science research cannot be disregarded. Many scientists had not entered this…mehr
- Geräte: PC
- ohne Kopierschutz
- eBook Hilfe
- Größe: 2.86MB
- Experimental Glycoscience (eBook, PDF)73,95 €
- Evolution of the First Nervous Systems (eBook, PDF)161,95 €
- Mucus in Health and Disease-II (eBook, PDF)73,95 €
- Biology of Adventitious Root Formation (eBook, PDF)161,95 €
- Mammalian Amino Acid Transport (eBook, PDF)113,95 €
- Biological Adhesives (eBook, PDF)161,95 €
- Ralph W. JackLantibiotics and Related Peptides (eBook, PDF)113,95 €
-
-
- -21%11
In the post-genomic era, glycobiology is coming of age because more than half of proteins are glycosylated and the importance of sugar chains in various fields of life science research cannot be disregarded. Many scientists had not entered this area because glycobiology and glycoscience used to be considered difficult fields. This book, therefore, is presented much like a cookbook which can help scientists in fields other than glycobiology and glycoscience carry out research more easily.
Dieser Download kann aus rechtlichen Gründen nur mit Rechnungsadresse in A, B, BG, CY, CZ, D, DK, EW, E, FIN, F, GR, HR, H, IRL, I, LT, L, LR, M, NL, PL, P, R, S, SLO, SK ausgeliefert werden.
- Produktdetails
- Verlag: Springer Japan
- Seitenzahl: 252
- Erscheinungstermin: 8. März 2009
- Englisch
- ISBN-13: 9784431779247
- Artikelnr.: 37411639
- Verlag: Springer Japan
- Seitenzahl: 252
- Erscheinungstermin: 8. März 2009
- Englisch
- ISBN-13: 9784431779247
- Artikelnr.: 37411639
- Herstellerkennzeichnung Die Herstellerinformationen sind derzeit nicht verfügbar.