65,95 €
65,95 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar
payback
33 °P sammeln
65,95 €
65,95 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar

Alle Infos zum eBook verschenken
payback
33 °P sammeln
Als Download kaufen
65,95 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar
payback
33 °P sammeln
Jetzt verschenken
65,95 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar

Alle Infos zum eBook verschenken
payback
33 °P sammeln
  • Format: PDF

"Offers comprehensive coverage of the latest toxicological, technological, and nutritional developments in both natural and synthetic antioxidants used in the food industry. Explores the sources of antioxidants, antioxidant classification, synergism, degradation in food systems, and techniques for identification."

  • Geräte: PC
  • ohne Kopierschutz
  • eBook Hilfe
  • Größe: 149.39MB
Produktbeschreibung
"Offers comprehensive coverage of the latest toxicological, technological, and nutritional developments in both natural and synthetic antioxidants used in the food industry. Explores the sources of antioxidants, antioxidant classification, synergism, degradation in food systems, and techniques for identification."

Dieser Download kann aus rechtlichen Gründen nur mit Rechnungsadresse in A, B, BG, CY, CZ, D, DK, EW, E, FIN, F, GR, HR, H, IRL, I, LT, L, LR, M, NL, PL, P, R, S, SLO, SK ausgeliefert werden.

Autorenporträt
D.L. Madhavi, S.S. Deshpande, D.K. Salunkhe