Prue Leith
Life's Too Short to Stuff a Mushroom (eBook, ePUB)
Really good food without the fuss - foolproof recipes, shortcuts and hacks
20,95 €
20,95 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar
10 °P sammeln
20,95 €
Als Download kaufen
20,95 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar
10 °P sammeln
Jetzt verschenken
Alle Infos zum eBook verschenken
20,95 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar
Alle Infos zum eBook verschenken
10 °P sammeln
Prue Leith
Life's Too Short to Stuff a Mushroom (eBook, ePUB)
Really good food without the fuss - foolproof recipes, shortcuts and hacks
- Format: ePub
- Merkliste
- Auf die Merkliste
- Bewerten Bewerten
- Teilen
- Produkt teilen
- Produkterinnerung
- Produkterinnerung
Bitte loggen Sie sich zunächst in Ihr Kundenkonto ein oder registrieren Sie sich bei
bücher.de, um das eBook-Abo tolino select nutzen zu können.
Hier können Sie sich einloggen
Hier können Sie sich einloggen
Sie sind bereits eingeloggt. Klicken Sie auf 2. tolino select Abo, um fortzufahren.
Bitte loggen Sie sich zunächst in Ihr Kundenkonto ein oder registrieren Sie sich bei bücher.de, um das eBook-Abo tolino select nutzen zu können.
Cotswolds, England
- Geräte: eReader
- mit Kopierschutz
- eBook Hilfe
- Größe: 18.77MB
Andere Kunden interessierten sich auch für
- Diana HenrySIMPLE (eBook, ePUB)2,99 €
- Andy MurrayEat, Drink, and Be Murray (eBook, ePUB)22,95 €
- Jeremy ScheckScheckEats-Cooking Smarter (eBook, ePUB)19,99 €
- James MayOh Cook! (eBook, ePUB)13,59 €
- Thomas KellerThe French Laundry, Per Se (eBook, ePUB)4,49 €
- Antoni PorowskiAntoni in the Kitchen (eBook, ePUB)12,95 €
- Nadiya HussainNadiya Bakes (eBook, ePUB)14,99 €
-
-
-
Cotswolds, England
Dieser Download kann aus rechtlichen Gründen nur mit Rechnungsadresse in A, D ausgeliefert werden.
Produktdetails
- Produktdetails
- Verlag: Carnival
- Seitenzahl: 224
- Erscheinungstermin: 10. Oktober 2024
- Englisch
- ISBN-13: 9780711292512
- Artikelnr.: 69940866
- Verlag: Carnival
- Seitenzahl: 224
- Erscheinungstermin: 10. Oktober 2024
- Englisch
- ISBN-13: 9780711292512
- Artikelnr.: 69940866
- Herstellerkennzeichnung Die Herstellerinformationen sind derzeit nicht verfügbar.
Prue Leith has been at the top of the British food scene for nearly sixty years. She has seen a huge success not only as founder of the renowned Leith's School of Food and Wine, and proprietor of the Michelin-starred Leith's Restaurant, but also as a caterer, teacher, TV cook, food journalist, novelist, and cookery book author. She's also been a leading figure in campaigns to improve food in schools, hospitals and in the home. Well known as a judge on the Great British Bake Off and the Great American Baking show, she also has her own ITV program, Prue's Cotswold Kitchen. Prue was born in South Africa which she visits regularly to check up on The Prue Leith Culinary Institute, the country's top chef school. She is married to retired fashion designer John Playfair and between them they have 11 grandchildren.
INTRODUCTION
HOW TO USE THIS BOOK
HACKS WITH VIDEOS
BREAKFASTS
STARTERS
MAINS
DESSERTS
BAKING
SIDES, SAUCES & DRINKS
FIND A HACK
INDEX
ACKNOWLEDGMENTS
HOW TO USE THIS BOOK
HACKS WITH VIDEOS
BREAKFASTS
STARTERS
MAINS
DESSERTS
BAKING
SIDES, SAUCES & DRINKS
FIND A HACK
INDEX
ACKNOWLEDGMENTS
INTRODUCTION
HOW TO USE THIS BOOK
HACKS WITH VIDEOS
BREAKFASTS
STARTERS
MAINS
DESSERTS
BAKING
SIDES, SAUCES & DRINKS
FIND A HACK
INDEX
ACKNOWLEDGMENTS
HOW TO USE THIS BOOK
HACKS WITH VIDEOS
BREAKFASTS
STARTERS
MAINS
DESSERTS
BAKING
SIDES, SAUCES & DRINKS
FIND A HACK
INDEX
ACKNOWLEDGMENTS