12,95 €
12,95 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar
6 °P sammeln
12,95 €
Als Download kaufen
12,95 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar
6 °P sammeln
Jetzt verschenken
Alle Infos zum eBook verschenken
12,95 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar
Alle Infos zum eBook verschenken
6 °P sammeln
- Format: ePub
- Merkliste
- Auf die Merkliste
- Bewerten Bewerten
- Teilen
- Produkt teilen
- Produkterinnerung
- Produkterinnerung
Bitte loggen Sie sich zunächst in Ihr Kundenkonto ein oder registrieren Sie sich bei
bücher.de, um das eBook-Abo tolino select nutzen zu können.
Hier können Sie sich einloggen
Hier können Sie sich einloggen
Sie sind bereits eingeloggt. Klicken Sie auf 2. tolino select Abo, um fortzufahren.
Bitte loggen Sie sich zunächst in Ihr Kundenkonto ein oder registrieren Sie sich bei bücher.de, um das eBook-Abo tolino select nutzen zu können.
Not Your Mother's guide to recipes for today's entertaining.
- Geräte: eReader
- mit Kopierschutz
- eBook Hilfe
- Größe: 0.66MB
Andere Kunden interessierten sich auch für
- Beth HenspergerNot Your Mother's Slow Cooker Recipes for Two (eBook, ePUB)9,95 €
- Beth HenspergerNot Your Mother's Slow Cooker Cookbook, Revised and Expanded (eBook, ePUB)14,95 €
- Beth HenspergerNot Your Mother's Slow Cooker Family Favorites (eBook, ePUB)10,95 €
- Hallie HarronNot Your Mother's Fondue (eBook, ePUB)11,95 €
- Beth HenspergerNot Your Mother's Microwave Cookbook (eBook, ePUB)14,95 €
- Lucy VaserfirerNot Your Mother's Cast Iron Skillet Cookbook (eBook, ePUB)15,95 €
- Faith DurandNot Your Mother's Casseroles Revised and Expanded Edition (eBook, ePUB)15,95 €
-
-
-
Not Your Mother's guide to recipes for today's entertaining.
Dieser Download kann aus rechtlichen Gründen nur mit Rechnungsadresse in A, D ausgeliefert werden.
Produktdetails
- Produktdetails
- Verlag: Harvard Common Press
- Seitenzahl: 480
- Erscheinungstermin: 2. September 2007
- Englisch
- ISBN-13: 9781558325074
- Artikelnr.: 52675061
- Verlag: Harvard Common Press
- Seitenzahl: 480
- Erscheinungstermin: 2. September 2007
- Englisch
- ISBN-13: 9781558325074
- Artikelnr.: 52675061
- Herstellerkennzeichnung Die Herstellerinformationen sind derzeit nicht verfügbar.
Julie Kaufmann, a native of Albuquerque, New Mexico, has lived in California since 1979. She is an editor of the food section of the San José Mercury News. Before becoming a food editor, she wrote "Kids in the Kitchen," a twice-monthly food column for kids, also for the San José Mercury News. She previously worked on West, which was the Sunday magazine for the San José Mercury News, and spent a decade on the paper's business section. In addition to her work at the San José Mercury News, Kaufmann has taught editing in the Communications Department at Santa Clara University, in Santa Clara, California. Until recently she co-wrote a monthly mystery novel review with her husband for the San José Mercury News. She is an avid home cook who has coauthored several books with Beth Hensperger. Kaufmann lives in Palo Alto, California, with her husband and two children. Web: NotYourMothersCookbooks.com; Facebook presence.
Beth Hensperger is the author of 22 cookbooks, about half books on bread and baking and half books on how to cook with popular countertop appliances. They include The Bread Bible, winner of a James Beard Cookbook Award, and several volumes in the best-selling Not Your Mother's series, including Not Your Mother's Slow Cooker Recipes for Two,Not Your Mother's Microwave Cookbook, and the blockbuster first volume, Not Your Mother's Slow Cooker Cookbook. She has twice been nominated for the Julia Child/IACP Cookbook Award. Hensperger previously wrote a San Jose Mercury News food column for twelve years, Baking with the Seasons, and has contributed to dozens of cooking and lifestyle magazines, such as Food & Wine, Every Day with Rachael Ray, Veggie Life, Cooking Light, Working Woman, Victoria, Prevention, and Family Circle.