
Physicochemical properties of cow milk. Processing efficiency of butter and cottage cheese in Kucha District, Gamo Zone, Southern Ethiopia (eBook, PDF)
Sofort per Download lieferbar
Statt: 17,95 €**
15,99 €
inkl. MwSt. und vom Verlag festgesetzt.
**Preis der gedruckten Ausgabe (Broschiertes Buch)
Alle Infos zum eBook verschenkenWeitere Ausgaben:
PAYBACK Punkte
0 °P sammeln!
Research Paper (postgraduate) from the year 2016 in the subject Physics - Biophysics, , language: English, abstract: The study was conducted in kucha district of Gamo zone southern Ethiopia to evaluate physicochemical properties of cow milk and processing efficiency of butter and cottage cheese making under small holder farmer level.
Dieser Download kann aus rechtlichen Gründen nur mit Rechnungsadresse in A, B, BG, CY, CZ, D, DK, EW, E, FIN, F, GR, HR, H, IRL, I, LT, L, LR, M, NL, PL, P, R, S, SLO, SK ausgeliefert werden.