Poultry Meat and Egg Production (eBook, PDF)
Alle Infos zum eBook verschenken
Poultry Meat and Egg Production (eBook, PDF)
- Format: PDF
- Merkliste
- Auf die Merkliste
- Bewerten Bewerten
- Teilen
- Produkt teilen
- Produkterinnerung
- Produkterinnerung
Hier können Sie sich einloggen
Bitte loggen Sie sich zunächst in Ihr Kundenkonto ein oder registrieren Sie sich bei bücher.de, um das eBook-Abo tolino select nutzen zu können.
Poultry Meat and Egg Production has been prepared primarily for use as a text for students taking their first courses in poultry manage ment. The general overall science and production practices currently in use in the industry have been characterized and described so that the student can gain insight into the industry. Reading portions of chapters before the lecture discussions and laboratory sessions will be helpful in giving students an understanding of the material. Also, this gives the instructor an opportunity to emphasize in the lectures areas of current concern in the industry, and to…mehr
- Geräte: PC
- ohne Kopierschutz
- eBook Hilfe
- Größe: 28.59MB
Dieser Download kann aus rechtlichen Gründen nur mit Rechnungsadresse in A, B, BG, CY, CZ, D, DK, EW, E, FIN, F, GR, HR, H, IRL, I, LT, L, LR, M, NL, PL, P, R, S, SLO, SK ausgeliefert werden.
- Produktdetails
- Verlag: Springer Netherlands
- Seitenzahl: 294
- Erscheinungstermin: 6. Dezember 2012
- Englisch
- ISBN-13: 9789401170536
- Artikelnr.: 44060455
- Verlag: Springer Netherlands
- Seitenzahl: 294
- Erscheinungstermin: 6. Dezember 2012
- Englisch
- ISBN-13: 9789401170536
- Artikelnr.: 44060455
- Herstellerkennzeichnung Die Herstellerinformationen sind derzeit nicht verfügbar.