42,95 €
42,95 €
inkl. MwSt.
Erscheint vor. 27.12.24
payback
21 °P sammeln
42,95 €
42,95 €
inkl. MwSt.
Erscheint vor. 27.12.24

Alle Infos zum eBook verschenken
payback
21 °P sammeln
Als Download kaufen
42,95 €
inkl. MwSt.
Erscheint vor. 27.12.24
payback
21 °P sammeln
Jetzt verschenken
42,95 €
inkl. MwSt.
Erscheint vor. 27.12.24

Alle Infos zum eBook verschenken
payback
21 °P sammeln

Unser Service für Vorbesteller - Ihr Vorteil ohne Risiko:
Sollten wir den Preis dieses Artikels vor dem Erscheinungsdatum senken, werden wir Ihnen den Artikel bei der Auslieferung automatisch zum günstigeren Preis berechnen.
  • Format: ePub

Researching Popular Entertainment is an essential volume for scholars delving into the vibrant yet complex world of popular entertainment. Written by a global network of experts, this book addresses the unique challenges researchers face in this field.

  • Geräte: eReader
  • mit Kopierschutz
  • eBook Hilfe
  • Größe: 7.27MB
Produktbeschreibung
Researching Popular Entertainment is an essential volume for scholars delving into the vibrant yet complex world of popular entertainment. Written by a global network of experts, this book addresses the unique challenges researchers face in this field.


Dieser Download kann aus rechtlichen Gründen nur mit Rechnungsadresse in A, B, BG, CY, CZ, D, DK, EW, E, FIN, F, GR, HR, H, IRL, I, LT, L, LR, M, NL, PL, P, R, S, SLO, SK ausgeliefert werden.

Autorenporträt
Kim Baston is Adjunct Senior Lecturer at LaTrobe University, Australia. She spent many years working as an actor, director, animateur, and composer in theatre and film, in the UK and in Australia. Her research interests include the use of music in theatre, applied theatre, circus history and culture, and popular entertainments. Jason Price is a Reader in Theatre and Performance Studies at the School of Media, Arts and Humanities in the University of Sussex, UK. He served as co-convenor of the Popular Entertainments Working Group with the International Federation for Theatre Research from 2018 to 2024.