The Clinical Evaluation of a Food Additives (eBook, PDF)
Assessment of Aspartame
Redaktion: Tschanz, Christian; Kotsonis, Frank N.; Stargel, W. Wayne; Butchko, Harriett H.
Alle Infos zum eBook verschenken
The Clinical Evaluation of a Food Additives (eBook, PDF)
Assessment of Aspartame
Redaktion: Tschanz, Christian; Kotsonis, Frank N.; Stargel, W. Wayne; Butchko, Harriett H.
- Format: PDF
- Merkliste
- Auf die Merkliste
- Bewerten Bewerten
- Teilen
- Produkt teilen
- Produkterinnerung
- Produkterinnerung
Hier können Sie sich einloggen
Bitte loggen Sie sich zunächst in Ihr Kundenkonto ein oder registrieren Sie sich bei bücher.de, um das eBook-Abo tolino select nutzen zu können.
This useful book reviews and analyzes the rigorous scientific, regulatory, and clinical testing and evaluation applied to the widely used food additive aspartame. It begins by describing the nuts and bolts of food additive safety evaluation in humans, including an insightful historical perspective of the development of good clinical practice guidel
- Geräte: PC
- ohne Kopierschutz
- eBook Hilfe
- Größe: 27.09MB
- The Clinical Evaluation of a Food Additives (eBook, ePUB)192,95 €
- Monitoring Dietary Intakes (eBook, PDF)40,95 €
- Probiotic Bacteria (eBook, PDF)100,95 €
- Ancient and Traditional Foods, Plants, Herbs and Spices used in Cancer (eBook, PDF)161,95 €
- Food Safety (eBook, PDF)108,95 €
- Biological and Pharmacological Properties of the Genus Moringa (eBook, PDF)48,95 €
- Food Toxicology (eBook, PDF)126,95 €
-
-
-
Dieser Download kann aus rechtlichen Gründen nur mit Rechnungsadresse in A, B, BG, CY, CZ, D, DK, EW, E, FIN, F, GR, HR, H, IRL, I, LT, L, LR, M, NL, PL, P, R, S, SLO, SK ausgeliefert werden.
- Produktdetails
- Verlag: Taylor & Francis
- Seitenzahl: 320
- Erscheinungstermin: 1. November 2024
- Englisch
- ISBN-13: 9781040284636
- Artikelnr.: 72296960
- Verlag: Taylor & Francis
- Seitenzahl: 320
- Erscheinungstermin: 1. November 2024
- Englisch
- ISBN-13: 9781040284636
- Artikelnr.: 72296960
- Herstellerkennzeichnung Die Herstellerinformationen sind derzeit nicht verfügbar.