The Tomato Crop (eBook, PDF)
A scientific basis for improvement
Redaktion: Atherton, J.; Rudich, J.
Alle Infos zum eBook verschenken
The Tomato Crop (eBook, PDF)
A scientific basis for improvement
Redaktion: Atherton, J.; Rudich, J.
- Format: PDF
- Merkliste
- Auf die Merkliste
- Bewerten Bewerten
- Teilen
- Produkt teilen
- Produkterinnerung
- Produkterinnerung
Hier können Sie sich einloggen
Bitte loggen Sie sich zunächst in Ihr Kundenkonto ein oder registrieren Sie sich bei bücher.de, um das eBook-Abo tolino select nutzen zu können.
The tomato is commercially important throughout the world both for the fresh fruit market and the processed food industries. It is grown in a wide range of climates in the field, under protection in plastic greenhouses and in heated glasshouses. Genetic, physiological and pathological investigations frequently adopt the tomato plant as a convenient subject. Hitherto, much of the information on tomatoes has been fragmented: tomatoes grown in the field and under protection have been considered separately and the more fundamental findings from research have often failed to reach those involved…mehr
- Geräte: PC
- ohne Kopierschutz
- eBook Hilfe
- Größe: 79.43MB
Dieser Download kann aus rechtlichen Gründen nur mit Rechnungsadresse in A, B, BG, CY, CZ, D, DK, EW, E, FIN, F, GR, HR, H, IRL, I, LT, L, LR, M, NL, PL, P, R, S, SLO, SK ausgeliefert werden.
- Produktdetails
- Verlag: Springer Netherlands
- Seitenzahl: 661
- Erscheinungstermin: 6. Dezember 2012
- Englisch
- ISBN-13: 9789400931374
- Artikelnr.: 44180653
- Verlag: Springer Netherlands
- Seitenzahl: 661
- Erscheinungstermin: 6. Dezember 2012
- Englisch
- ISBN-13: 9789400931374
- Artikelnr.: 44180653
- Herstellerkennzeichnung Die Herstellerinformationen sind derzeit nicht verfügbar.