
Ng Lip Kah
Broschiertes Buch
Dim Sum Basics: Irresistible Bite-Sized Snacks Made Easy
Versandkostenfrei!
Liefertermin unbestimmt
Prepare your favourite dim sum dishes with ease with step-by-step instructions from dim sum master, Chef Ng Lip Kah
Ng Lip Kah has more than 30 years of experience working at established restaurants, including Tung Lok Restaurant, Red Star Restaurant (Chin Swee) and Habour City Restaurant (PSA Building), all of which are known for their dim sum specialties. In 2008, Chef Ng was conferred Individual Second Runner-up and the Group Champion Award by the World Association of Chinese Cuisine (WACC), an international non-government and non-profit organization that promotes Chinese cuisine worldwide.
Produktbeschreibung
- Verlag: Marshall Cavendish International (Asia) Pte Ltd
- Seitenzahl: 112
- Erscheinungstermin: 2. Mai 2023
- Englisch
- Abmessung: 254mm x 208mm x 10mm
- Gewicht: 436g
- ISBN-13: 9789815044119
- ISBN-10: 9815044117
- Artikelnr.: 64105635
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für